Hoe werkt NEI?

NEI richt zich op de oorzaak van de problemen en het loslaten van blokkades en belemmerde factoren. Het gaat dus niet om het behandelen en onderdrukken van symptomen. Samen kijken we naar de klacht en gaan op zoek naar de oorsprong. 

NEI gaat er vanuit dat vrijwel elke ziekte, pijn of klacht een emotionele oorsprong heeft. Dit wordt via het onderbewustzijn opgespoord. Onbewuste delen worden bewust gemaakt. Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet van bewust. Deze onbewuste delen worden wel in je lichaam opgeslagen. Ons onderbewustzijn fungeert als het ware zoals de harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn voorhanden. Op deze manier kunnen onbewuste delen invloed uitoefenen op de cellen en het cel geheugen en zo voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten.

Snel én effectief

Door middel van vragen stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van heb. NEI helpt je deze blokkades op te ruimen. Hierdoor maak je de weg vrij voor genezing en ontwikkeling. Dit doe je door een techniek waarbij de linker en rechter hersenhelft weer met elkaar communiceren. Dit activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam en maakt verandering mogelijk. Er zijn geen lange praatsessies nodig, ook is het niet nodig oud zeer opnieuw te beleven. Daarom ervaren mensen NEI als een zeer prettige therapievorm. Door deze zachte manier van werken is NEI ook zeer geschikt voor baby’s en kinderen.

NEI werkt snel en effectief, 1 tot 3 sessies kunnen al voldoende zijn om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen.

Bio-tensor

Ik werk met een bio-tensor, de bio-tensor is een uiterst gevoelig en zeer nauwkeurig energetisch meet- en testapparaat. Bij het testen van een cliënt worden de energetische trillingen en functies waargenomen en vertaald naar “zwak” of “sterk”, als het ware een “ja” of een “nee”. Zo kan ik je lichaam testen op fysieke en emotionele verstoringen en maak belemmeringen en blokkades duidelijk. Als je blokkades oplost, kan de energie weer stromen. De emotionele oorzaak wordt achterhaalt bij klachten.

We testen op:

  • Erfelijkheid
  • Lichamelijke groei
  • Emotie
  • Voeding
  • Grenzen aangeven

Een klacht is een uiting van het lichaam dat er iets uit balans is. Disbalans geeft onrust en onvrede. Als je lichaam weer in balans is, ervaar je leven als zinvol.

We kijken voorbij de klacht en gaan op zoek naar de oorsprong.

Energetische therapie is een natuurlijke behandelwijze waarbij geen medicijnen gebruikt worden. Het zelfhelende mechanisme van het lichaam wordt geactiveerd, hierdoor worden blokkades opgeheven en kan de energie beter door je lichaam stromen.

TOP
×